Kaihua Civic Center

At a busy intersection in the center of Kaihua NBAX was commissioned to design a new civic center. The site of the new development is an important traffic knot for the city, accentuated by the interconnected design. The main road, pedestrian pathways and the public entrance are kept separate from the government access, that connects the new building with the old government facilities in the east on the underground level.

Kaihua Civic Center, designed by Nicola Beck

Project Type: Competition, First Place
Year: 2019
Location: Kaihua District, Jinhua city, Zhejiang province
Built Area: 8,600 square meters
Height: 24 meters
Program: Office, meetings rooms, service center

Kaihua Civic Center, designed by Nicola Beck
Kaihua Civic Center, designed by Nicola Beck
Leave a Reply

Your email address will not be published.