Quzhou Mixed-Use Development

The large scale development in Quzhou is envisioned to become the new center of the city and connect a range of activities around a central intersection. The landmark project will bring sports, office, shopping, culture and living to one area and will serve as an impressive example for the new embrace of mixed-use developments in China.

Quzhou Mixed-Use, designed by Nicola Beck

Year: 2020
Project Type: Commission
Status: Design Development Phase
Location: Quzhou, Zhejiang
Built Area: 92,300 square meters
Height: 10-70 meters
Program: Offices, apartments, shopping, culture center, gym and sports facilities

Quzhou Mixed-Use, designed by Nicola Beck
Quzhou Mixed-Use, designed by Nicola Beck
Quzhou Mixed-Use, designed by Nicola Beck
Leave a Reply

Your email address will not be published.